Пятница, 29.03.2024
Комунальний заклад "Бесарабівська гімназія" Кегичівської селищної ради


Меню сайту






PISA












Поиск
Друзья сайта



14:39
До уваги випускників 2011 року та їхніх батьків! Про систему "Електронний вступ до ВНЗ України"

З метою удосконалення процедури подачі документів при вступі до вищих навчальних закладів Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України в порядку експерименту розроблено систему «Електронний вступ до ВНЗ України».
Зазначена система розрахована на абітурієнтів, які вступатимуть до ВНЗ України за сертифікатами Українського центру оцінювання якості освіти на денну форму навчання.
   Ця система надасть вищим навчальним закладам можливість автоматичної перевірки у базі Українського центру оцінювання якості освіти даних сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання вступників та дані щодо документів про повну загальну середню освіти, що є важливою умовою прозорого проведення вступної кампанії.
   Запропонована система електронної подачі заяв сприятиме зменшенню навантаження на приймальні комісії, на самих абітурієнтів, батьків  та на громадський транспорт. А також, напевно, зменшить фінансові витрати сімей абітурієнтів, пов’язані з поїздками до приймальних комісій вищих навчальних закладів.
   Система є безкоштовною для усіх бажаючих вступати до ВНЗ III-IV рівня акредитації на денну форму навчання.
   Після виконання процедури реєстрації та отримання вищим навчальним закладом електронної заяви вступнику надсилається відповідне повідомлення на вказану ним при реєстрації електронну адресу або мобільний телефон.
   Разом із тим, у 2011 році буде паралельно працювати традиційна форма особистої подачі документів до приймальних комісій вищих навчальних закладів для тих, хто цього бажає.


   Система «Електронний вступ до ВНЗ України» буде функціонувати за допомогою мережі Інтернет через портал «Єдине освітнє інформаційне вікно України»
(www.osvita.com).
  
Звертаємо Вашу увагу, що на порталі «Єдине освітнє інформаційне вікно України» з 11 березня поточного року розташовано навчально-демонстраційний ролик з детальним описом правил користування системою «Електронний вступ до ВНЗ України».

   Познайомитися з більш детальною інформацією можна після переходу за посиланнями:
http://www.mon.gov.ua/newstmp/2011/11_03/1/
http://www.osvita.com/ev/
Прикрепления:
Категория:  | Просмотров: 749 | Добавил: besarabsh | Теги: До уваги випускників 2011 року та ї | Рейтинг: 5.0/4
Всего комментариев: 0

Имя *:
Email *:
Код *:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Календар
«  Апрель 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Copyright MyCorp © 2024